A szép, színekben gazdag és gondozott kert nem egy álom, amit lehetetlen teljesíteni. Valószínűleg sokan nem tudják az összes szabadidejüket a szabadban tölteni, ezért bemutatunk 5 terméket, amelyek megkönnyítik a kert körüli teendőket gyors munkavégzést biztosítanak és könnyen beszerezhetők a kerti webáruházakból.

Vakondháló

A vakondhálót rágcsálók elleni védelemre, valamint pázsit és lejtők megerősítésére használják. A vakondok általában elpusztítják a pázsitot, ezért szükség van egy biztonságos anyagból készült hálóra. A vakondháló élettartama gyakorlatilag korlátlan: helyesen elhelyezve a nagyon hosszú ideig szolgál, és pozitív eredményt nyújt a rágcsálók elleni küzdelemben.

Lombseprű

Az ősszel lehullott levelek egy nagy kupacban meglehetősen igénytelen hatást gyakorolnak. Az egyik legnépszerűbb betakarítási eszköz a szintetikus seprű: utcák és terek, hátsó udvarok, ipari helyiségek tisztítására a legjobb választás. Könnyen kezeli a száraz és nedves leveleket, havat, sárt és minden egyéb törmeléket.

Takaróponyva

A takaróponyva általában vászonból vagy félvászon szövetekből készül pamut, juta és szintetikus szálak hozzáadásával. Strapabíró, megbízhatóan véd a szúrásoktól, vágásoktól, illetve víztaszító vagy tűzálló tulajdonságokkal rendelkezik. Tökéletes farönkök, tartályok és egyéb eszközök elrejtésére.

Dió- és gyümölcsszedő

Rendkívül hasznos és praktikus, és nem csak azokban az esetekben, amikor gyorsan kell cselekedni. Ez egy 2-5 cm átmérőjű tárgy dió, gesztenye és egyéb gyümölcsök felszedésre a földről. Megkönnyíti a betakarítási folyamatot, valamint időt és erőfeszítést takarít meg!

Lombgyűjtő zsák

Lehetetlen nélkülözni telkeken, magánszektorokban, vidéken, a ház körüli udvarban. Számos típusa létezik, különböző mérettel és űrtartalommal. Általában zsinór jár hozzá, amivel a zsák nyaka kényelmes kerek formát ölt lomb- vagy fűgyűjtés közben.