Hiába van okostelefonunk és számítógépünk, egyre többen döntenek úgy, hogy még egy laptopot is vásárolnak, mert ezeknek az eszközöknek a mobilitásukban rejlik az előnyük. Nem nehezek, mozgathatók, bármikor bárhová magunkkal vihetjük. Ha nálunk van, akkor biztosak lehetünk benne, hogy bárhol és bármikor tudunk dolgozni, szó szerint a kezünkben tarthatjuk irodánkat. Akár telefonunkon keresztül is csatlakozhatunk velük a világhálóra.

Hátrányként talán a sérülékenysége említhető, de erre is van megoldás.

Laptop táska 13″/14″ méretben

Akár Macbookról, akár laptopról van szó, mindenképp érdemes méretének megfelelő táskában tartani, mert így óvhatjuk meg közlekedés közben az épségét. A laptop táska 14″ méretben azokhoz a laptopokhoz ideális, amelyek kijelzője 14″-es. Nem szükséges a kelleténél nagyobb méretű táskát vásárolni, mert abban könnyen elmozdulhat a laptopunk.

Ha csak gépünk védelme a cél, és nem fogjuk azt sokat kézben vinni, tömegközlekedéssel utaztatni, legfeljebb csak autóban szállítjuk, akkor érdemes a Tech-Protect PureSkin Laptop tokot választani, mert ez is megadja azt a védelmet, amire ebben az esetben szükség van.

Laptop táska 15″/16″ méretben

Egy nagyobb laptopnak már a súlya is tetemesebb, ilyenkor mindenképp egy vállpántos a megoldás. A legkeresettebb termékek közé a 15,6″ laptop táska modellek tartoznak.

A Guess 4G PU Triangle Logo laptop táskának ECO bőrből készült a külseje, amin dombornyomott Guess logó van. Vállunkra akasztva vihetjük magunkkal. Súlya nem éri el a fél kilogrammot sem. Biztos védelmet nyújt, ugyanakkor kifejezetten egy luxus minőségű, prémiumkategóriás táska, amivel megjelenhetünk egy üzleti tárgyaláson is.

Laptop táska 17″ méretben

A 17″ laptop táska termékek azokhoz a laptopokhoz valók, amelyeknek a kijelzője 17inches. Ha sokat utazunk laptopunkkal, akkor a Wonder Friefcase laptop táska nagyon jó választás ehhez a mérethez, mert kifejezetten könnyű, ugyanakkor laptopunkat megvédi az esetleges ütődésektől, mert a burkolatának belseje puha anyaggal bélelt. Bírja a strapát, akár iskolába, munkába is vihetjük ebben a notebookot.

Nem megerőltető ebben vinni a laptopot az állítható vállpánt miatt, amit akár le is vehetünk.

Több rekeszből áll, ezért helyet kaphat benne az adapter, egér, usb kábelek, de még a telefonunknak is találhatunk benne helyet. A fő rekesz nyitását egyszerűvé teszi a dupla cipzár.

Az elején elhelyezett fém logó elegáns külsőt kölcsönöz.