„Minden jót, jó áron!” nem is kell ennél többet mondani a Lidl akciókról. De lássuk, részletesebben, milyen akciókról is van szó, milyen termékeket kaphatunk meg, mivel különbőznek ezek az akciók a többi üzletlánc ajánlataitól. A tudni valókat a Lidl újság aktuális számából is megtudhatjuk.

Miért válasszunk Lidl terméket?

Elsősorban, a saját márkák erőssége az, ami egyedivé teszi a Lidlt, nem hagyhatjuk ki a friss zöldségeket, hazai származású hústermékeket vagy a finom édességeket sem. A gyümölcsök és zöldségek frissességére nagy hangsúly tevődik, igy nem meglepő, hogy már második alkalommal a Lidl nyerte el az év boltja címet ebben a kategóriában. És ami a legjobb, hogy ezekhez hétről hétre akciós áron juthatunk hozzá akár 30% feletti árkedvezménnyel is. Az akciók részleteiről bővebben is ír a Lidl újság.

Emellett, hasznos információkat találhatunk egy adott gyümölcs vagy zöldség pozitív hatásairól, de arról is, hogy például hogyan fogyasszuk őket. Olyan programok keretében, mint a „Lidl konyha” vagy „Lidl főzőiskola” ízletes ételek elkészítését is elsajátíthatjuk, hisz a tanácsok képzett chef-ektől származnak. Kiemelt figyelmet kapnak a péktermékek is, melyeket helyben sütnek minden üzletben a nagyobb frissesség megőrzése végett.

Lidl-es akciók

Az árleszállítások a leggyakoribb mód, amelyet kihasználhatunk a Lidl-ben, ezek nagyrészt 20 és 30% között változnak, alkalmakként nagyobb kedvezményre is szert tehetünk bizonyos körülmények között. 1+1 vagy 2+1-es akciók ritkábbak, inkább kiemelt heteken és egyes termékek esetében fordul elő, gyakoribb az XXL heti akciók, amikor az adott súlyú termék mellé adott %-ot ingyen kapunk, például egy 12 darabos nápolyi szetthez 2 ajándékba van.

De rengeteg játék is vár ránk a Lidl-ben, egyikük a március 23-ig tartó Nestlé kampány. 2 Nestlé termék megvásárlása (legyen az élelmiszer vagy állateledel) és a weboldalon való regisztrálás egy Vespa elektromos robogó elnyeréséhez vezethet.  A Lidl akciós újság folyamatosan reklámozza ezeket a lehetőségeket.

Az akciók itt is bizonyos napokra vannak lebontva, csütörtöktől vasárnapig, csütörtöktől szerdáig, és idetartoznak a külön hétfői és hétvégéi szuperakciók is. Egyes közkedvelt márkák is gyakran besorolódnak ezekbe az akciós napokba.