Aki még idegenkedik attól, hogy telefonját tokba tegye, csak addig teszi ezt, amíg készüléke meg nem sérül annyira, hogy újat kell vennie. Rögtön rá fog jönni, hogy egy telefontok megvétele és használata sokkal kevésbé fáj, mint egy új okostelefon megvétele.

Telefontok választása

Bármennyire magától értetődő, hogy legyen telefontokunk, annyira nehéz a megfelelő kiválasztása, hiszen annyiféle szempontot kell mérlegelni.

Természetesen az iPhone 13 tok csak erre a készülékre tehető fel, és a Samsung Galaxy A12 tok sem tehető egy iPhone-ra. Legyünk figyelmesek a vásárláskor, és a típusnak megfelelőt válasszunk. Kerüljük az univerzális tokokat is, hiszen ami olyan sokféle készülékhez jó, ott pontatlanságok adódhatnak a kivágásnál, a méretnél stb. Tehát a legfontosabb a kompatibilitás, az összes szempont ez után jöhet. Megbízható webáruházból vásároljunk.

Fontos az is, hogy milyen anyagból készült, milyen a tapintása, fogása. A telefontok védi a telefont, de egy stílusos kiegészítő is, amibe az alkalomhoz illően öltöztethetjük készülékünket.

Legyen több tokunk

Általában a szilikontokokat a legkönnyebb felhelyezni. A jó minőségűek tartják a formájukat akár hideg van, akár meleg, és nem színeződnek el a használat során. Nem olyan szépek, elegánsak, mint egy bőr, vagy ökobőr tok, de nem is olyan sérülékenyek, valamint az áruk is simán megfizethető. Érdemes többet vásárolni, hogy kiválaszthassuk azt a színt, ami épp megfelel hangulatunknak, öltözékünknek, esetleg a napi programunknak.

A kétféle pink színű iPhone 13 tok prémium minőségű, fokozott védelmet biztosító tok, mely kombinált anyaghasználattal készült. A kamerát a tok körüli magasabb kialakítás külön óvja a karcolódástól.

A menő szénszál minta

Üzletemberek körében nagyon hódít a carbon minta, ami jól mutat a stílusosan fekete színű Samsung Galaxy A12 tok hátoldalán. A tok belső felületét ütéscsillapító mintás anyaggal vonták be, ezért átlagon felüli védelmet biztosít okostelefonunknak. Kellemes tapintású TPU anyaghasználattal gyártották, mely biztos fogást biztosít. Elegáns tok, ugyanakkor a mindennapokban is jól használható kopásállósága és színtartóssága miatt.