Kevés olyan dolog van az életben, amelyhez igazán ragaszkodunk. Az egyik ilyen a jól bevált barber shop. Hiszen kevés olyan hely van manapság, ahol névről ismer minket mindenki, és ahol olyan képzett valamint igazán nagyszerű személyiséggel rendelkező szakemberek dolgoznak, akikre rá merjük bízni a frizuránkat.

De sajnos az élet sokszor váratlan fordulatokat hoz, amelyek miatt előfordulhat, hogy el kell költöznünk, és kezdhetjük előröl a tökéletes barber shop utáni keresgélést, amelyhez a legtöbbünknek már nem nagyon maradt türelme. Holott csupán néhány szimpla tényező figyelembevételére van szükség ahhoz, hogy siker koronázza a törekvéseinket.

Az üzlet általános megjelenése

A barber shopban kialakított miliő egy igazán kulcsfontosságú tényező. Ezért érdemes lecsekkolni a közösségi médiába és a weboldalukra feltöltött fotókat. Ha az épület általános megjelenése tetszetős, akkor nagy eséllyel a szolgáltatásaik is azok lesznek.

Egy jó borbély nem csupán szakképzett, hanem megfelelő kommunikációs készségekkel is rendelkezik. Figyelmesen meghallgatja a vendég elképzeléseit, a szolgáltatás elvégzése közben pedig folyamatosan kérdez, hogy a végeredmény pontosan olyan legyen, mint amire a vendég vágyik.

De egy professzionális szakembernek megvan a bátorsága ahhoz is, hogy tegyen néhány javaslatot azzal kapcsolatban, hogy a vendég preferenciái és arc szerkezete alapján mi fog rajta a legjobban mutatni.

Ajánlások kérése

A fentieken túl érdemes még ajánlásokat kérni a barátainktól vagy a munkatársainktól id, hiszen valószínűleg nekik már jóval több tapasztalatuk van a környékbeli üzletekkel és az ott dolgozó borbélyokkal kapcsolatban. Abban az esetben viszont, ha szeretnénk biztosra menni, akkor érdemes még lecsekkolni az interneten, hogy az ajánlott barbershop szolgáltatásainak minőségéről mit mondanak a korábbi vendégek.

Mi is így jutottunk el a Barber World-höz, amelynek a csapata egytől-egyig képzett szakemberekből áll. A Budapest szívében megtalálható üzletükbe belépve egy igazán vendégszerető, otthonos és kényelmes légkör fogadott minket, amelyet a borbélyaik remek személyisége koronázott meg.

Barber World

Cím: Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

Telefonszám: +3616110878